Test

Ruime showtuin
Voor elk budget
Duurzame producten

Wanneer je een houten regenton van 195 liter wilt kopen, helpen wij je graag verder. Een houten ton is erg populair onder het publiek, omdat deze mooi staat in iedere tuin. Als je eraan denkt om een houten regenton van 195 liter te kopen, kom je al snel uit bij de robuuste hergebruikte whiskyvaten. Het oude karakter van deze ton bewaken we, zodat jij geniet van een karakteristiek, maar ook zeer nuttig item in je tuin.

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk ons assortiment

Een houten regenton van 195 liter: waarom je deze wilt kopen

Regenton Gigant uit Ridderkerk, in regio Rotterdam, verkoopt regentonnen in diverse maten, gemaakt van uiteenlopende materialen. We zien dat het kopen van onze houten regenton vaak wordt gedaan, omdat deze, naast een stoere uitstraling, met zijn inhoud van 195 liter ook zeer praktisch is. De ton is niet te groot en niet te klein en past goed in vrijwel iedere tuin. Met deze regenton ben je voorbereid op heftige weersomstandigheden en daarnaast is het opvangen van regenwater beter voor het milieu. Ben je ook geïnteresseerd in onze andere regentonnen? Bekijk deze dan eens in de stijlen van Column of Garantia.

Regenton

Plaats je bestelling vandaag nog

Het kopen van een houten regenton van 195 liter is een duurzame investering. Je profiteert er nog jarenlang van. Het is echter mogelijk dat je je vast moet houden aan een bepaald budget. Bekijk daarom ook zeker eens onze budgetregentonnen. In onze webshop is er voor elk wat wils. Plaats je bestelling vandaag nog of stel eventuele vragen door ons te bellen of mailen. Dit doe je via 0180-628753 of info@regentongigant.nl.