Gratis bezorging boven de €50,-Voor 22.00 besteld, morgen in huis!
Portfolio Suite MKB | Suite MKB

Suite MKB

Van website tot webshop en klantenportaal. Alles wat je nodig hebt om goed gevonden te worden en een duurzame relatie op te bouwen met je klanten

Persoonlijk
Flexibel
Professioneel
Overal online

Persoonlijke en flexibele software

Planning zonder consessies

De planning is de kern van bedrijfssoftware. Hier komt het proces van klanten, opdrachten en medewerkers samen. Het voorwerk bestaat uit relatiebeheer en offertes maken. De kern is de orderverwerking met weekplanning die de bron is voor planning, urenverantwoording en facturatie waarin alles met elkaar samenwerkt, je wilt al snel niet meer zonder! De mogelijkheden zijn zeer breed met +60 modules waaruit gekozen kan worden.

Communicatie vanuit je eigen domeinnaam

Suite MKB is het perfecte platform voor integratie van bedrijfssoftware en cms systemen. Door onze strategie waarbij de software werkt onder je eigen domeinnaam kan je backoffice en frontoffice combineren. Denk aan een klantenportaal, website en webshop die samenwerken met relatiebeheer, mailings, productbeheer en orderverwerking.

Uitvoering via de app

Met de app van Suite MKB heb je ook onderweg al je klantgegevens bij de hand. Zoek intuïtief op naam of adres en alle contactpersonen worden snel gevonden. Door de integratie met je telefoon kan je direct bellen, e-mailen, de website van de klant bezoeken of de route plannen. Naast relatiebeheer is er nog veel meer mogelijk met de app, lees verder voor meer informatie.

Bekijk de oplossing

Superstrak pakket

Jesse R

Over de klant

Suite MKB bedrijfssoftware is te gebruiken waar je maar bent. Via de browser op je pc, laptop, tablet en smartphone. En je kan zo vaak ingelogd zijn als je wilt!

Suite MKB

Kunnen we iets voor u betekenen?

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Vul uw gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op voor het plannen van een gesprek!

ontwikkeling@become-it.nl

0341 470068

Verstuur een bericht